SALMER TIL LIVET

Sang og musik kan have stor indflydelse på vores liv – både på de gode og på de dårlige dage. Det er sundt at synge, og sang og musik kan gøre noget godt for os. Nogle gange kan selv en enkelt strofe sætte sig fast og vi kan nynne den igen og igen en hel dag.

Mine salmer handler alle om taknemmelighed. Der er så meget, vi kan være taknemmelige for og når vi giver det opmærksomhed, så fylder vi vores tanker med et fokus på noget, der er godt.

Du er meget velkommen til at lytte til salmerne her, eller downloade noderne både til eget eller offentlig brug. Salmerne skal synges og bruges til at minde os om noget, der er større end os selv.

DAGENS MORGENGRY

Salmen er en morgensang og en hyldest til dagens start. Det at vågne op om morgenen og få en hel dag foræret og lade dagen og lyset få lov til at fylde vores krop og sind. Det er også en hyldest til kærligheden fra Gud. Størst af alt er kærligheden og det skal være kilden til vores taknemmelighed.

NU ER DET JUL IGEN

En julesang, der handler om julens trøst og kærlighed til os

AL MIN TAK RÆKKER UD

Salmen handler om alt det Gud har skabt omkring os. Årstiderne der skifter, vinden i træerne, solens og stjernernes skær. Igennem alt det ønsker Han at vise os sin kærlighed. Salmen sætter ord på taknemmeligheden for, at vi trygt kan hvile i hans hænder hele livet

KIRKENS KLOKKER RINGER

En aftensang hvor roen og freden kommer. Vi kan trygt hvile hos Gud og overgive os selv til Ham. Vores åndedrag bringer hjertes tak til Ham.

JEG SER MOD HIMLENS SKYER

En sang om de svære omstændigheder. Når vi føler tvivl eller uro og hvor mørket og mismodet omslutter
os. Men midt i det hele holder Gud os fast. Han kommer med sit lys og løfter os op og fortæller os, at vi
tilhører ham

PÅSKEMORGEN ER NU HER

En påskesalme hvor vi kan fejre, at dødens bånd er brudt for Herren er opstanden.