FOREDRAG OM TAKNEMMELIGHED

Foredraget handler om, hvordan vi kan arbejde med vores egen taknemmelighed. Vi dykker ned i nogle redskaber, som kan bruges til at styrke taknemmeligheden og hjælpe os med at sætte fokus i måden, vi taler på. Vi kigger på bekymringer, der stjæler vores opmærksomhed og nogle helt konkrete metoder til, hvordan vi kan håndtere dem.

Det at være taknemmelig har stor betydning for vores livskvalitet. Det kan reducere stress, depression og angst, fremme vores søvnkvalitet og forbedre vores sociale liv og indvirkning på mennesker omkring os.

Vi skal også synge sammen. Jeg har skrevet nogle salmer, som jeg vil lære jer og som vi synger sammen i løbet af foredraget. Der sker noget i os, når vi synger og sangene er med til at skabe en stemning og sætte et fokus på taknemmelighed.

Målet med foredraget er, at tilhørerne får en fornyet og forstærket taknemmelighed og med kendskab til, hvordan de aktiverer den i deres liv. Kort sagt, at de bliver mere ægte taknemmelige.

Varighed: Ca. en time.

Pris: 2.000 kr. plus transport (statens takst)

OBS: Der skal stilles en projekter samt klaver til rådighed.

BOOK NU

HVAD SIGER PUBLIKUM

JEG ER PÅ EN MISSION …

Formålet med mine foredrag er at formidle et emne, som betyder noget for mig selv, og som jeg er sikker på, at andre også får noget ud af at høre om.

Vi er komplekse individer, men samtidig gennemgår vi mange af de samme ting, har de samme følelser i livet eller bliver udfordret på samme måde i vores tankemønster.

Mit ønske er, at alle går hjem fra et foredrag og har fået noget med, som man kan tænke over eller arbejde videre med i sit eget liv

BOOK NU